zondag 21 januari 2018 ..:: Nieuws » Mei 2016 ::..   Inloggen
Nieuws 2016  

Nieuws 2015  

29-05-2016  

Trainingsdag De Blaasknarren

Zondag 29 mei 2016 hebben we de lang verwachte trainingsdag gehad. Om 9.45 uur allemaal aanwezig in “De Vrolijke Noot” zodat we precies 10.00 uur konden beginnen. Onze muzikaalleider Hennie Baltus had gezorgd voor drie nieuwe muzieknummers “Wie is Loesje” ”Happy Together” en “Even aan mijn moeder vragen” en onze instructeur Hans Dubbelaar had het nummer “Party all over”(hinter den coulissen) voor ons dus vier nieuwe stukken om deze dag te verwerken. Vóór de eerste kleine pauze van 11.15 uur het stuk Wie is Loesje verwerkt, voor de lunch van 12.30 uur Happy Together en daarna Even aan mijn moeder vragen en Party all over. Toen alle vier de stukken onder zeer deskundige wijze en met véél geduld door Hans Dubbelaar waren doorgewerkt werd er na een korte pauze nog staande geoefend en onze laatste set gespeeld. Om even na 16.00 uur waren we klaar en hadden onze lippen een welverdiende rust nodig en zijn we na een drankje en wat napraten huiswaarts gegaan met een tevreden en voldaan gevoel. Er zijn uiteraard een aantal personen die deze geslaagde dag verzorgd hebben, dat zijn natuurlijk en mensen van de catering o.l.v. Geertje en Sabrina, Wim(bitterbal) Wilfred. Hennie voor nieuwe muziek en niet te vergeten onze instructeur Hans Dubbelaar. We hebben deze dag veel geleerd en voor de teamgeest was het heel waardevol en is zeker voor herhaling vatbaar.

Mart Roozenburg

 


15-05-2016  

60 jaar getrouwd Aad en Annie van Rijn!

60 jaar geleden getrouwd en vandaag groot feest in Leidschendam, waarbij wij, De Blaasknarren, waren uitgenodigd als verrassing voor de vrouw van Aad en geregeld door haar man. En blij verrast waren ze om ons te zien, na zo'n lange tijd, en wat een feest!

Een feestzaal vol met mensen die heerlijk mee zongen, met onze muziek. Het eerste setje ging er goed in, toen we klaar waren was het tijd om Aad en Annie te feliciteren en ons kado te overhandigen. Een creatie van bloemen in de vorm het getal 60 gemaakt door onze Petra, heel mooi, en een kaart gemaakt door Wil. Bedankt dames voor jullie creatieve bijdrage. Tijdens onze pauze werd er door de familie nog een lied ten gehore gebracht en er werd ook door een aantal Knarren uit volle borst meegezongen, daarna werd het buffet geopend. Terwijl iedereen heerlijk van zijn maaltijd genoot werd er door ons nog wat muziek gemaakt. En het dak ging eraf, met polonaise en al. Wat een feest, zelf Aad en zijn vrouw liepen mee!! Geweldig als je toch nog zo vief bent op deze leeftijd. Maar aan alle feesten komt een eind en zo ook aan deze. Aad en zijn vrouw wensen wij nog vele jaren van geluk en gezondheid toe, en dat we jullie nog maar vaak mogen tegenkomen tijdens een van onze optredens. Bedankt dat we deel uit mochten maken van jullie 60 jarig huwelijksfeest!

Wilfred Wassink

 

Klik hier voor de foto's


07-07-2016  

Lentefair De Smulhoeve Leidschenveen

Warm Warm Warm...

Alle Knarren verzamelen bij "De Vrolijke Noot" om met de bus naar De Smulhoeve af te reizen. Vandaag waren we uitgenodigd bij De Smulhoeve om de Lentefair muzikaal te omlijsten. Wat een gezelligheid en wat een heerlijk weer. Daar aangekomen leidde Mart ons naar de plek waar we onze instrumenten konden uitpakken en eventueel als iets konden drinken want het was al goed warm. Onze eerste set konden we direct starten. Iedereen was er klaar voor! En we gingen goed van start. Allerlei nummers werden heerlijk weggespeeld en het publiek genoot ervan. Het zweet liep ons van de rug en zo was het na een half uurtje tijd voor een verfrissend drankje. Er waren aldaar diverse kraampjes, luchtkussens, dieren, zoals koeien en geiten, kippen, leuk om even langs te lopen. Na onze welverdiende pauze weer onze instrumenten gepakt om het publiek te vermaken, en ook Yvonne deed vanaf nu mee, ze zou eerst moeten werken, maar is toch nog gekomen fijn dat je er bij kon zijn Yvonne. Onze bijna vaste fans waren ook weer van de partij bedankt leuk dat jullie er waren. En er werd spontaan een polonaise ingezet, goed hoor dames van de markt!! Wat een warmte, maar wat gezellig is het om bij De Smulhoeve te mogen spelen, en wat een sfeer. We werden zelf getrakteerd op bitterballen, heerlijk! Na de bitterballen en een slok, en nog een prima stukje muziek was het weer gedaan met deze hele leuke middag.

Hartelijk dank aan de Smulhoeve, en wie weet tot de volgende keer.

Wilfred Wassink

 

Klik hier voor de foto's


Copyright © 2016 Feestkapel De Blaasknarren