zondag 21 januari 2018 ..:: Nieuws » Augustus 2016 ::..   Inloggen
Nieuws 2016  

Nieuws 2015  

27-08-2016  

Dweilfestival Katwijk ad Rijn

Vandaag naar het zonnige Katwijk aan de Rijn waar De Blaasknarren mee doen aan het kapellenfestival aldaar. Volgens de weersvoorspelling zou het een zonnige dag worden en daarom als kledingvoorschrift korte broek, zo ook verzamelde De Blaasknarren zich bij De Vrolijke Noot.

Vol goede moed en zin gaan we onderweg naar Katwijk. Daar aangekomen was er al een gezellige drukte met brandweermannen en vrouwen, andere bands en publiek, er werd nog even om een muziekboekje getelefoneerd en hier en daar werd er nog een nieuwe slinger uitgedeeld, zo konden we in volle glorie onze optredens beginnen.

Het programma werd hier en daar nog aangepast omdat 2 bands zich hadden afgemeld, begon het hele feest iets later dan afgesproken, daardoor konden we gelijk naar de lunchpakketten, en deze gelijk ook maar daar opgegeten, prima verzorgt. Na deze lunch, even ingespeeld en de intro's met in tellen nog even doorgenomen, op naar het eerste podium! Daar was al aardig wat publiek! Het zag er gezellig uit en zo, met veel zin, het podium opgeklommen en onze 1 eerste set prima neergezet, het publiek kwam helaas aan het einde van onze set pas los, maar goed het was pas de eerste, dus dat komt wel goed. Alvast naar het tweede podium gelopen, daar hebben wij set 2 ten gehore gebracht, deze set hebben we nog niet zo vaak gespeeld en dat was wel te merken hier en daar, maar ach dat gaan we goed maken op het derde podium. Het derde podium was een muziektent want daar speelden we weer onze set 1, dat ligt ons toch een stuk beter deze liep echt lekker. We kunnen echt trots zijn op ons cluppie! Zelfs vanuit het publiek kregen we de nodige complimenten!

Voor ons laatste optreden, de vermoeidheid was wel hier en daar wel toegeslagen maar we hebben het toch vol overgave neergezet. Prima gedaan.

De prijsuitreiking liet nog even op zich wachten bij het hoofdpodium kwam er een artiest zijn liedjes laten horen, onze gevleugelde uitspraak "het hoeft niet mooi te zijn als het maar hard is" was hier zeker van toepassing. We kunnen helaas nog niet zeggen hoeveelste wij zijn geworden, dit wordt ons nog via de mail toegestuurd met juryrapporten erbij. Dus dat houdt u nog van ons tegoed. Voor Justin was dit zijn laatste optreden voor De Blaasknarren, Bedankt Justin. zoals het voor de een z'n laatste optreden was, is het voor de ander haar eerste optreden Mary Pompen deed voor eerst mee met De Blaasknarren, goed gedaan en succes met de volgende optredens. Het was een heerlijke muzikale dag, het weer zat mee en de sfeer was weer op en top! Bedankt Blaasknarren en Katwijk aan de Rijn.

Wilfred Wassink

 

Klik hier voor de foto's


20-08-2016  

Club BBQ

Zo dat zit er weer op, de jaarlijkse barbecue van Stompcity Music in “De Vrolijke Noot” te Leidschendam was erg gezellig, super goed verzorgd en lekker. Complimenten aan de organisatie.

Het begon vanaf 16.00 uur met een borreltje en een babbeltje en vele leden met aanhang druppelde binnen. Om 17.00 uur nam onze voorzitter het woord met een mooie speech over de olympische spelen met tegenslagen en meevallers en hoe je dit ook gerelateerd kan zien naar onze eigen vereniging. Want ook wij kennen wel is wat tegenslagen en onverwachte meevallers. Hoe ga je hier mee om en vang je dit op? Ook dat konden we tijdens de Olympische Spelen goed zien, zowel positief als negatief. Complimenten voor deze speech Karel.

Hierna was het de eer aan ons oudste lid Kees Guldenmundt en onze oude PR man Harry Scholtes om de nieuwste gadget te onthullen. Dit is een mooie frisbee geworden met logo van onze beide kapellen er op, goed om lekker mee bezig te zijn! Hierna was het buffet geopend en werd het vlees wat je bracht lekker voor je bereid op 1 van de bakplaten, fijn dat er mensen zijn die ook dit weer willen doen. Haal wel op tijd je vlees weer op anders ben je het kwijt! Iedereen kon zich te goed doen aan vlees, salade, stokbroodjes met kruidenboter en fruit. Ook voor de kinderen was er een patatje geregeld dus dat was smullen. Na afloop kwam er ook nog koffie en ijs door dus wat wil een mens nog meer. Iedereen is met een goed gevulde maag weer huiswaarts gegaan. Nogmaals de complimenten aan de organisatie en vrijwilligers, het was fantastische geregeld. Degene die niet geweest zijn hebben echt wat gemist.

De repetities zijn inmiddels weer begonnen en de eerste optredens komen er ook al weer aan dus hou de site, Facebook en Twitter goed in de gaten.

Mark van Niel

 

Klik hier voor de foto's


Copyright © 2016 Feestkapel De Blaasknarren